Auto navigationssystemet giver mindre Stress rejse

Har du nogensinde fundet dig frustreret med langsom flytter trafikken kun for at nå et bestemt punkt (en time eller så senere) at finde at problemet synes at pludselig lave sig? Har du nogensinde været sendt på en dårligt afmærkede omvej under vejbygning kun at finde en time eller to senere, du er håbløst tabt og har ingen anelse om hvor de skal gå derfra? Har du rejser ofte og finde vejen skilte er ofte blokeret eller mangler alle sammen? Har du nogensinde fundet dig selv sent til vigtige møder som følge af dårlig trafik, dårligt vejr eller dårlige retninger? Hvis du har svaret ja til nogen af disse spørgsmål er du en oplagt kandidat til at købe en bil navigationssystem til din bil, lastbil eller SUV.

Du tror måske, at kun personer, der rejser flittigt brug for disse utroligt nyttigt udstyr og systemer. Sandheden af sagen er, at enhver, der bruger enhver tid under den gennemsnitlige dag i en bil alvorligt kunne drage fordel af at eje en bil navigationssystem eller en enhed af en slags. Problemet ligger ofte til at beslutte, hvilke af disse systemer ville være bedst egnet til dine specifikke personlige navigation behov.

Enkeltstående navigations-systemer

Disse typer af systemer tilbyder de mest komplette og grundig kortlægning utilities. Du vil ofte finde udvidet eller abonnement funktioner med disse systemer, der tilbyder vigtige oplysninger om daglige vejr, trafik og byggeri spørgsmål i de områder, hvor du rejser endda gå så langt som tilbyder alternative ruter for at undgå eventuelle forsinkelser på ruten. Du kan købe systemer der har enten kort allerede indlæst eller som kræver du at gå online for at downloade kort systemet vil bruge. Disse systemer er normalt gode til ikke kun at tilbyde detaljerede kørselsvejledninger, men også oplysninger om seværdigheder du bør se undervejs. De er det bedste køb for dem, der er stærkt afhængige af dem for retninger og rejser detaljer.

Multipurpose håndholdte navigationsenheder

Disse bil navigationssystemer er langt bedst for travlt aktive familier. Disse enheder tilbyde ikke den samme vending af turn retninger som enkeltstående navigationssystemer men software kan købes der vil gøre det muligt for dem at gøre dette. Den primære fordel ved disse enheder er, at de kan være nyttigt både i og ud af bil. De er glimrende valg for dem, der tilbringer en stor del af tiden udendørs. Hvis du får din gys vandring, cykling, ridning, bjergbestigning eller række sejlads ned den måde du vil finde at disse enheder tilbyder et stort antal muligheder for gennemsnitsforbrugeren og er et glimrende valg for dem, der ønsker mere fra deres navigation dime end et system, der kan kun anvendes inde i en bil.

Laptop/håndflade-baserede systemer

Teknologien forbedrer løbende og ofte med stormskridt. Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at vores bærbare pc’er og Palm piloter ganske let kunne blive forvandlet til personlig styring hjælpemidler komplet med turn-by-turn retninger og mange andre klokker og fløjter undervejs. Nogle af de enheder, der gør dette ske omkostninger mindre end $100, hvilket gør dette til et glimrende valg for dem, der rejser flittigt med palmer og bærbare computere på slæb. I virkeligheden, hvis du allerede ejer Palm eller laptop synes det næsten spild af penge til at investere i mere omfattende bil navigationssystemer, når du kan have alt hvad du virkelig har brug for en minimal investering. Selvfølgelig er der dem, der kan være ganske dyrt og den endelige beslutning er dit alene. Jeg tilfældigvis er typen lejlighedskøb jæger, (hvilket ofte oversættes til billige).

Uanset hvilken type af auto navigationssystem du i sidste ende vælger tror jeg du vil finde, at have denne form for bistand i din rejse tilbyder et vist niveau af sikkerhed og tryghed, som du ikke måske har haft tidligere. Passe og nyde dine rejser, jeg håber du finder, at tingene går meget mere gnidningsløst og trygt med bistand fra navigationssystemet automatisk.

Add a Comment

Your email address will not be published.