Personlige lån tips

Start med banker og velkendte kreditforeninger. Når du begynder at lede efter et personligt lån, er det bedst at starte med din nuværende bank, opbygge samfundet eller de større, lokale kreditforeninger. Disse institutioner har solide omdømme, så svindel bliver ikke et problem. Ulempen er, at deres priser kan være højere. En ægte sats sammenligning hjemmeside kan hjælpe dig der.

Så prøv den Internet-baserede långivere. Da deres virksomhed er udelukkende udlån, bør du være i stand til at forhandle en endnu bedre sats.

Hvis du har fremragende kredit så skal du få en tilsvarende god sats. Det er ikke altid tilfældet. Du ser, et lån er ligesom alle andre gode du køber i en butik; sælgeren kan forsøge at få dig til at købe en dyrere produkt. I tilfælde af lån, betyder det en højere rente, ekstra forsikring, eller gebyrer. Og måske en livs-eller sygeforsikring oven i det. Han ved, at du sandsynligvis ikke vil være ‘ shopping ‘ med ham igen, så dette kan være hans en-og-eneste chance for at få så meget ud af dig som muligt.

Sørg for, at du er opmærksom på de samlede omkostninger, herunder den årlige procentsats og eventuelle andre gebyrer, der er knyttet til førtidig indfrielse. Når et lån er taget ud, en kontrakt er oprettet for at give låntager en vis sum penge, hvis de underkaster sig vilkårene og accepterer at betale tilbage et beløb over en bestemt periode. Sørg for at forstå og er tilfredse med at betale alle de angivne gebyrer.

I Storbritannien, hvis din kredit er dårlig, eller du får problemer med dine lån, komme i kontakt med CCCS: forbrugerkredit vejlednings service. De er en velgørende organisation dedikeret til at hjælpe folk i et finansielt hul for at komme tilbage på den https://vipbanks.se/ lige og smalle. Andre ‘ rådgivning ‘ tjenester, du kan finde på internettet er bare fronter for fagfolk, der ønsker at sætte dig op med konsolidering af gælden eller et sikret lån, eller et rerealkreditlån, mens opladning deres egne gebyrer på toppen.

Dette er farligt, men hvis din kredit ikke er god nok, tale med venner og familie og se, om du kan finde en person med en god kredit-rating til CO-Sign din personlige lån. Jeg siger farlig, fordi du kan ende med at miste dem som venner, hvis du går ind i standard, Pyt med den ulejlighed, du ville forårsage dem. Det er en kendsgerning af menneskelig karakter, at andre folks problemer ikke er så vigtige som vores egen; ville du være så omhyggelig at betale tilbage et lån taget ud af en ven, som du ville, hvis var helt din egen?

TIP: Hold øje med “en livstids aftale”; den aftale, der synes en smule for godt til at være sandt. Hvis du kan se, at et par långivere citerer meget lavere end gennemsnittet, være forsigtige. Hvis du altid går igennem til voicemail, når din ring dem, dette indikerer det niveau af service, du er tilbøjelige til at få.

Hvis du nogensinde har problemer med dit lån, informere din långiver så hurtigt som muligt. Jo tidligere du fortæller dem, jo mere sympatisk vil de være til din situation. Du kan derefter træffe de nødvendige foranstaltninger for under-afdrag, indtil du kommer tilbage på fødderne.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *