Hvordan virker Student Loan konsolidering arbejde?

I dag bliver omkostningerne ved de videregående uddannelser dyrere. Nogle familier har måske ikke råd til at sende deres søn eller datter til videreuddannelse. At få en studielån vil hjælpe.

Der er 2 brede kategorier af studielån til rådighed. Statslige studielån og private studielån

Statslige eller føderale studielån er finansieret og administreret af det amerikanske undervisningsministerium. Det er klassificeret under Federal Student låns Aid program. De har meget få krav andre end du studerer i en amerikansk kollegium eller Universitet. Internationale studerende kan også ansøge om godkendelse fra sag til sag.

Hvert år, den studerende lån støtteprogram udbetale næsten 60.000.000.000 dollars, så det er et godt valg for at få en studerende lån fra regeringen. Rentesatserne er således ret lave.

Private studielån finansieres og forvaltes af banker og andre finansielle institutioner. Disse långivere giver studielån til en højere rente i forhold til føderale studielån. Nogle almindelige studielån til rådighed er fra Citibank og Sallie Mae

Du har lov til at ansøge om både private og føderale studielån til din uddannelse behov, selv om jeg ikke vil anbefale det.

For nogle studerende, der har et par studielån til at tilbagebetale samtidig, kan det være en lån penge uden rki økonomisk dræn på deres familie finanser. Det er der, studielån konsolidering kommer ind.

Studerende lån konsolidering dybest set konsoliderer alle dine studielån i et lån, så det er lettere at forvalte og foretage betalinger. Når du får en studerende lån konsolidering, om fra regeringen eller det private marked, din eksisterende studielån er betalt for og slettet af studielån konsolidering långiver. Saldiene overføres til den nye konsolidering af studielån. Således du starter et nyt lån og behøver kun at foretage en enkelt betaling hver måned.

Der er mange fordele ved at bruge studielån konsolidering. Renten vil være lavere, da det tager den gennemsnitlige rentesatser på din tidligere studielån. Således på grund af regeringens lovgivning, kan den maksimale rentesats ikke være højere end 8,25 procent.

Det bliver meget lettere at administrere en enkelt studielån og betaling er lettere. Tilbagebetalings mulighederne er ganske fleksible. For føderale studerende lån konsolidering, kan du vælge at begynde at betale igen, når du har uddannet fra skolen. Der er også flere andre muligheder.

En anden gavnlig side-effekt af studielån konsolidering er, at det også kan forbedre din kredit score. Da du er effektivt clearing alle dine gamle studielån og tage en ny, din kredit score vil stige og er vigtigt, hvis planlægger at tage andre typer af lån i fremtiden.

Add a Comment

Your email address will not be published.