Panama Real Estate boble brister Update 07/05/07

I dag rapporterede La Prensa avis, at et projekt ved navn Park 32 i Coste del Este har annonceret det undlader at fuldføre. Efter sigende var projektet udsolgt, hvilket fører os til at tro den builder engageret i præ-salg markedsføring til flipper spekulanter der købte tidligt til en lav pris. Dette fjerner naturligvis incitament for udvikleren at skubbe frem til afslutningen, da han kunne starte et andet projekt på det samme websted til meget højere priser. Dette er lignende til hvad der skete med is tårn bliver mindre jern tårnet. Vi kan ikke sige, at dette er, hvad tilfældet er med Park 32 på dette tidspunkt.

Park 32 skulle være en meget slående højhuset af omkring 50 etager. Lejlighederne var store som moderne ejerlejligheder gå med mange bliver præsenteret på 230 m2. Coste del Este er bygget på et deponeringsanlæg af en slags mellem Panama City og Tocumen lufthavn. Det er cirka fem minutter fra city med ingen trafik. Der er mange andre højhuse ejerlejligheder under opførelse eller planlagte i Coste del Este.

Restitutioner – vores advokatfirma gad vide, hvordan restitution processen vil finde sted. Hvis den oprindelige ejer solgt enhed til en anden til en højere pris at tage en bid af kontant ned og denne fyr igen solgt det til en anden spekulant igen lommetyveri nogle kontanter, hvordan vil restitutionerne, der spiller med hensyn til betalingerne, der ned køberen betalt til de tidligere købere. Bygherren er kun ansvarlig for at refundere det beløb han modtog ikke mere. Nu hvis køberen er i landet, en og sælger er i land to vil han udføre en restitution eller blot beholde pengene at se den upraktiske og bekostning af at blive sagsøgt i hans eget land til en Panama kontrakt på fast ejendom især hvis han har ingen aktiver eller identificerbare som sæt i Panama? Vores advokatfirma venter telefonopkald til start kommer ind fra folk, der ikke fik deres penge tilbage fra de tidligere købere. Vi har ingen grund til at tro udviklerne ikke vil tilbagebetale de penge, de har truffet i. De naturligvis ønsker at konstruere et andet projekt på webstedet eller sælge grunden og vil ikke de juridiske komplikationer og tab af omdømme så eksportrestitutioner forventes fra dem.

Opdateringer – Check tilbage ofte til vores hjemmeside, som vi vil opdatere med fast ejendom udvikling, efterhånden som de opstår.

Add a Comment

Your email address will not be published.