Ny hjemmeside? Sådan kommer du i gang

Der kan være mange forskellige argumenter for, at du skal have en ny hjemmeside. Det skyldes, at du kan bruge din hjemmeside til en masse forskellige ting. Måske driver du en privat blog, hvor du fortæller om dit liv, skriver om mode eller anmelder bøger. Måske driver du en online forretning. Eller måske bruger du din hjemmeside til at repræsentere din virksomhed.

Lige meget din baggrund, så kan det godt betale sig at lægge noget energi og nogle penge i at forny og optimere din hjemmeside. De fleste læsere, kunder og klienter er nemlig mest interesserede, hvis hjemmesiden er overskuelig og lækker at se på.

Start med at konsultere eksperter

Det kan sagtens være, at du har en vision om, hvordan din nye hjemmeside skal og bør være. Og du kan da også sagtens få masser af indflydelse, især på æstetikken. Men du ved ikke noget om teknikken bag hjemmesidedesign. Derfor bør du altid starte med at konsultere en eller flere eksperter.

Her kan du med fordel tage fat i et webbureau som upworth.dk. Fordelen ved et bureau er, at de kan rådgive dig omkring flere forskellige aspekter af din nye hjemmeside. De kan både give råd om opbygning, design og søgevenlighed. Derfor giver de dig det bedste resultat.

Tænk over tekster og billeder

En god hjemmeside er grundlæggende kendetegnet ved to ting. For det første er den fyldt med korte, beskrivende tekster. Disse tekster fortæller om det præcise formål, ideen bag og måske om varer og handelsbetingelser. Og så er den præget af flotte, passende billeder.

Både tekster og billeder fungerer som kommunikation. Derfor må de ikke negligeres. Du bør derimod tænke rigtig meget over, hvad der skal stå og hvilke billeder, der skal bruges. På den måde når du mere effektivt og bredt ud til dine læsere eller kunder.